Oppussing Ferdigheter

Med litt veiledning kan takling av boligforbedringsprosjekter være en enkel, rimelig og effektiv måte å øke verdien av eiendommen din, samtidig som den blir et mer behagelig og effektivt sted å bo. Her finner du noen nyttige tips og triks for å velge og fullføre ditt neste store prosjekt.

Hjemmeoppussing er ofte en skremmende oppgave. Dette er på grunn av tiden og hvor mye penger som kreves. Imidlertid trenger det ikke å være så ille. Hvis du har flere prosjekter i huset ditt, kan du dele dem opp i flere mindre DIY-prosjekter. Det kan for eksempel være lurt å gjøre om hele stuen. Start enkelt, bare bytt ut teppet, og før du vet ordet av det, blir stuen din som ny.

En enkel måte å gjøre slitte møbler og oppjusterte gulv til å se ut som nye, er å legge til nye lysarmaturer. Det er mange stiler av lys som skaper en trøstende aura av lys. Mens du kanskje tror at det å legge til lys i rommet understreker urenheter, men gjestene vil bare legge merke til den lyse og muntre gløden i huset.

Hvis smøremiddel alene ikke løser knirkeproblemene dine, kan du prøve å bruke stålull. Bare fjern hengslet fra døren og demonter det ved å fjerne tappen i midten. Tørk bort smuss, rust og annet overflødig rusk med ullen og sett på hengselstiften og før hengslet tilbake til døren. Påfør deretter smøremiddel.

Hvis du har popcorn i taket, blir du kvitt den. Popcorn-takutseendet var veldig populært på 60- og 70-tallet, men nå ser det bare datert ut. Du kan finne løsninger som vil myke opp teksturen slik at du kan skrape den bort. Det er en enkel forandring, men det kan virkelig bringe huset ditt godt inn i det nye århundret.

Sørg for å legge en presenning for å beskytte gulvet mens du maler. Dette hjelper med å holde våt maling utenfor gulvet. Bruk aviser på gulvet når du maler for å redusere flekker. Andre alternativer inkluderer en dråpeklut eller stor plastpresent; begge er tilgjengelige på de fleste hjemmeforbedringssentre.

Å pusse opp et uferdig kjellergulv kan samle plassen samtidig som kjellerens funksjonalitet økes. Familiemedlemmer og venner vil ønske å dra dit mer enn de gjorde før, og man kan opprette et nytt område for å underholde gjester. Å legge ned et tre, teppe eller syntetisk gulv vil virkelig forbedre kjelleren.

Forlengelseskabler og kabler kan lett vikle seg sammen. Det er ikke noe mer irriterende enn å strekke seg etter en skjøteledning og innse at den er sammenfiltret. En fin måte å forhindre at skjøteledningene dine flirer seg sammen, er å vikle dem pent i en bøtte når de ikke er i bruk. På denne måten, når du trenger dem, kan du bare nå inn og bruke.

Selv om du bare vil fullføre et mindre prosjekt, vil du bli mer vellykket hvis du følger rådene i denne artikkelen. Denne informasjonen vil sikkert hjelpe deg når du kartlegger ditt neste prosjekt, enten det er til badet, soverommet, kjøkkenet eller til og med foran og bak plenen.